Vídeos de les exposicions

Ací teniu alguns dels vídeos de les exposicions. Us penjaré els fitxers de cada exposició i les avaluacions dilluns. Els/les protagonistes de les exposicions, contesteu la pregunta que us faig. Bon cap de setmana!

Exposicions en grup

Leonor Yàñez i Elena Verdu: Sanchis Guarner (I i II)

Andrea Tarí i Marta Soriano: Enric Valor (I i II)

Emili Rueda i David Sánchez: CORPUS ORAL DIALECTAL (COD)

Exposicions individuals

Pau Beltran: El futbol

Adrià Jerez: Els jocs populars (I, II, III)

Andrea Ivars: La roba i els complements

Teodora Luiza Bulc: Les llengües romàniques

Fran Cabrera: La música (I i II)

Roser Durà: La religió

Jose Luís Esteve: Els viatges (és poca estona, es va tallar la cinta 🙁

Sergi Belda: Les malalties

Mario Alberola: La casa

 

1) Una vegada que he fet l’exposició, m’he adonat que… [explica com t’has sentit en el moment de fer-la i en acabar-la, si te n’has sentit satisfet, si penses que hauries de millorar algun aspecte…]

2) He aprés alguna cosa en relació amb…? Explica-ho detingudament (metodologia de recerca; metodologia d’exposició: domini de les noves tecnologies, parlar en públic, organització d’una exposició, etc.; habilitats orals relacionades amb l’organització del discurs, competència oral normativa, espontaneïtat i fluïdesa…; lèxic concret; no he aprés res, etc.)

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.

8 Responses to Vídeos de les exposicions

  1. Adrián Jerez Guill says:

    1) Una vegada que he fet l’exposició, m’he adonat que… he de millorar en moltes qüestions la meua pronúncia. El fet de viure a Alacant no em permet amillorar-la, tot i que amb la meua iaia acostume a parlar valencià, la seua llengua.
    M´he sentit prou satisfet, encara que hauré d’abreujar la informació i no mirar tant el projector. He de matissar una cosa; quan al vídeo dic “Antoni de Vilanova” és “Arnau de Vilanova”, una petita errada que hi vaig tindre 🙂
    2) He aprés alguna cosa en relació amb…? La veritat és que gràcies a aquestes activitats he aprés fórmules per a ser davant de tots, malgrat que no he acostumat a tindre molta vergonya. Així mateix, em serveix per a tindre en compte molts connectors que habitualment no acostume a utilitzar.

    A tall de cloenda, crec que he d’aprendre a sintetitzar la informació i a millorar algunes qüestiones fonètiques. A poc a poc 🙂

    • Adrián Jerez Guill says:

      -Qüestions*

      Per cert, em veig molt estrany, per la manera de moure’m i tot això jajajaja.

  2. Pacheco(David Sánchez Pacheco) says:

    Una vegada que he fet l’exposició, m’he adonat que és el principi d´un nou objectiu, és a dir, trobe que tinc moltes coses a millorar, com la presència davant la classe, crec que utilitze massa el ” vull dir i és a dir”.. i sobretot he de jugar més a amb la sonoritat..

    Després d´hacer fet l´exposició del COD he aprés del tema que tracta aquest corpus, així com a valorar més que el català pot variar quant a variatat dialectal. Pel que fa a la reserca ho he aprés gran cosa oi? a que internet és un món que tothom ja coneix. Clar he de dir que gràcies a aquestes exposicions dons el nerviosisme produït per “actuar” davant d´una classe, doncs no era molt gran però encara així ha baixat.
    L´espontaneïtat i fluïdesa són aspectes que amb la pràctica es milloren i supose que així hi serà.

    PS: Sandra tampoc sé molt bé que dir perquè a Emilio i a mi no ens vas dir res de que calia millorar.. aleshores no sé que faig malament o que faig bé

  3. Pacheco(David Sánchez Pacheco) says:

    Correcció: pel que fa a la reserca no he aprés gran cosa, personalment i sincera, ja que internet és un món que tothom ja coneix.
    Doncs*
    PS: perdó però açò s´ha penjat i s´ha enviat com a comentari sense corregir.

  4. José Luis Esteve says:

    Encara que el vídeo tan sols mostra la part introductòria, és a dir, l’activitat amb la classe, valoraré la resta amb el meu record.

    Pense que em va faltar una mica més de fluïdesa perquè estava tota l’estona pendent de si el que estava dient era correcte. Una tonalitat més agradable potser hagués ajudat la resta a comprendre millor el que volia transmetre. Per últim potser hagués estat millor una organització del discurs més elevada per tal d’aconseguir més coherència.

  5. Andrea Ivars Mahiques says:

    1) Una vegada que he fet l’exposició, m’he adonat que… [explica com t’has sentit en el moment de fer-la i en acabar-la, si te n’has sentit satisfet, si penses que hauries de millorar algun aspecte…]

    M’he adonat que els meus peus no estan quiets i que no m’hi plante bé. També el to de veu el tinc una mica baixet perquè no me’n adone i baixe la veu sense voler. Al principi em vaig sentir una mica nerviosa, no sabia ben bé com em podia eixir però poc a poc anava passant-me el nerviosisme i molt millor. També és cert que la gent em va veure més tranquil.la del que estava. A més he de millorar la meva posició del cos perquè l’amagava darrere la taula. No m’he sentit satisfeta del tot perquè he tingut errades però poc a poc intentaré millorar-les.

    2) He aprés alguna cosa en relació amb…? Explica-ho detingudament (metodologia de recerca; metodologia d’exposició: domini de les noves tecnologies, parlar en públic, organització d’una exposició, etc.; habilitats orals relacionades amb l’organització del discurs, competència oral normativa, espontaneïtat i fluïdesa…; lèxic concret; no he aprés res, etc.)

    He aprés a utilitzar el prezi per a fer una mica més dinàmiques les exposicions, he aprés nou lèxic i a més a corregir-me quan faig alguna cosa malament. També he aprés que és important que la gent connecte amb tu i ho has de fer mitjançant preguntes i jocs. Pense que vaig tindre una bona fluïdesa encara que es podria millorar.

  6. Roser Durà Ronda says:

    1) Fent l’expossició m’he adonat que estava molt nerviosa, volia expossar les meues idees però no m’ixien les paraules i em “posava en blanc”, hauria de perdre un poc la vergonya, sentir-me més segura, millorar el exercici de la classe del”wordle” perquè no el vaig entendre molt bé, hauria també de regular la velocitat a l’hora de parlar. Pense que el podria millorar i ho intentaré en la segona expossició, la grupal.
    2) He après a utilitzar millor el Power Point, he descubert la pàgina Wordle que és molt interessant i que m’ha agradat i me’n he assabentat la quantitat de religions que hi ha arreu del món.

Comments are closed.