Més exposicions…

Ací teniu alguns dels vídeos de les exposicions. Els/les protagonistes de les exposicions, contesteu la pregunta que us faig. Bon cap de setmana!

 Exposicions grupals

Cristina Pérez: COR

Empar Sanz i Jordi Sepulcre: COC

Jesús Alfonso i Mario Alberola: Xarxa Un Entre Tants (I, II, III)

1) Una vegada que he fet l’exposició, m’he adonat que… [explica com t’has sentit en el moment de fer-la i en acabar-la, si te n’has sentit satisfet, si penses que hauries de millorar algun aspecte…]

2) He aprés alguna cosa en relació amb…? Explica-ho detingudament (metodologia de recerca; metodologia d’exposició: domini de les noves tecnologies, parlar en públic, organització d’una exposició, etc.; habilitats orals relacionades amb l’organització del discurs, competència oral normativa, espontaneïtat i fluïdesa…; lèxic concret; no he aprés res, etc.)

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.

One Response to Més exposicions…

  1. Jesús Alfonso i Prieto says:

    He d’evitar crosses i tics orals (“bé”, “d’acord”…), així com controlar una mica més el llenguatge corporal (no ballar tant ni fer desplaçaments exagerats i bruscs per tal de no distraure l’atenció de l’interlocutor). Quant als aprenentatges pel que fa l’exposició grupal i al contingut tractat, he aprés nous termes i he ampliat el cabal lèxic pel que fa a les TIC; també a coordinar-me i comunicar-me amb el meu company per Internet i en el moment del passi de diapositives.

    Pel que fa al cas concret de la xarxa Un entre tants, he aprofundit en el coneixement d’alguna experiència didàctica d’aula en l’àrea de llengua i literatura catalana (autopistes literàries, tràiler de llibre, petxa-kutxa…).

Comments are closed.