Categories
General

Jo conec la meua herència, i tú?

Seguint la iniciativa de la SEEC de Murcia i l’associació AMUPROLAG titulada YO CONOZCO MI HERENCIA les àrees de Filologia Llatina i Filologia Grega, en acció coordinada amb la SEEC d’Alacant i el deganat, us inviten a l’Acte de Lectura de textos en defensa del grec, la cultura clàssica i el llatí, que tindrà lloc el proper dimecres 12 de desembre, a les 12.00 h, a l’Aula Magna.
Esteu invitats a participar-hi en aquesta oportuna i necessària iniciativa per a la defensa dels ensenyaments d’Humanitats. Es llegiran textos en tots els idiomes i de totes les disciplines impartides en la nostra Facultat.

La lectura de cada text tindrà una durada màxima de 3 minuts.

Podeu confirmar la vostra participació en la secretaria del deganat (dega.lletres@ua.es), indicant el text que es llegirà.

Gràcies per la col·laboració.

By santi

Profesor Asociado de Griego