Conferència: Falles i terratrèmols a la conca d’Alcoi

Conferència

“Fallas y terremotos en la cuenca de Alcoy”

13 de novembre 2023 / 19.00 h

Auditori Fundación Mutua Levante (Plaça Espanya 16, Alcoi)

A càrrec de: Eva Santamaría i Pedro Alfaro

Alcoi i la seua comarca han patit diversos terratrèmols significatius durant temps històrics. També, en el període instrumental s’han produït terratrèmols de xicoteta magnitud. Aquesta activitat sísmica està lligada a diverses falles que controlen el relleu d’Alcoi i la seua comarca. Durant la conferència s’exposarà la història geològica més recent de la conca d’Alcoi i es descriuran quines són les falles més significatives. Finalment, es reflexionarà sobre l’origen dels terratrèmols de la comarca.

Accés virtual: Facebook de Fundación Mutua Levante

This entry was posted in Sin categoría and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *