“Las cenas de Saboreanda” – Presentació del llibre de Maria Albero

El proper divendres 17 de novembre de 2023, a les 19:00 hores, a l’edifici de la Cambra de Comerç, Campus d’Alcoi UA (Carrer Sant Francesc, 10, Alcoi)

Presentació del llibre: “LAS CENAS DE SABOREANDA”

Amb la presència de l’autora: MARIA ALBERO

És possible menjar ric i sa quan arribes a casa al final del dia després d’una jornada esgotadora? Sí! María Albero, Saboreanda, et proposa en aquestes pàgines una infinitat de solucions per als teus sopars, plats sabrosos i fàcils, plens de nutrients i de color, i amb tot el seu afecte i passió. S’han acabat els sopars ràpids, poc saludables i avorrits! No et perdis aquestes receptes sense complicacions pel teu dia a dia amb els ingredients que tens a la nevera. Trobaràs plats complets per a tu i menús sans i divertits per compartir entre dos o per sorprendre un gran grup.

MARIA ALBERO és una blocaire gastronòmica alcoiana. Després de treballar en banca i altres professions allunyades de l’alimentació, va decidir apostar per la seua passió: la cuina. El 2017 va crear el bloc Saboreanda i dos anys després va guanyar el concurs Bloggers Cuiners de Canal Cuina. El 2020 va publicar el seu primer llibre, “Las recetas de Saboreanda (RBA Libros)”.
La Maria és feliç visitant els mercats i comprant els productes locals i de temporada. Cuinar és la manera d’expressar-se i d’entendre la vida. Gràcies a la seua família i especialment a la seua mare, ha sabut valorar la importància del menjar casolà i gaudir-ne. Ara ha desenvolupat el seu propi estil, sense oblidar mai els seus orígens.

Accés virtual: Facebook de Campus Alcoi UA

This entry was posted in Sin categoría and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *