Programació de novembre/desembre al Teatre Calderón

El Teatre Calderón d’Alcoi, presenta una programació ben completa per a aquest mes de novembre i la primera setmana de desembre. Et deixe ací unes xicotetes notes, i sempre pots ampliar més informació ambb l’enllaç final a la programació completa del teatre.

Marala amb ‘Jota de morir’, dissabte 11 de novembre, a les 20h.

El trio musical Marala, integrat per la valenciana Sandra Monfort, la catalana Selma Bruna i la mallorquina Clara Fiol, són tres veus, tres accents i un projecte extraordinari. Presenten el seu últim treball, ‘Jota de morir’.

Ludwig van Beethoven: Novena Simfonia, dissabte 18 de novembre, a les 19:30h, organitzat per Amics de la Música.

La Simfonia núm. 9, coneguda també com a ‘Coral’, per la presència, per primera vegada, d’un cor en aquest gènere, sorprén amb un final, convertit en un símbol de la llibertat, com és el ‘Himne a l’Alegria’.

Smoking Souls, presentació de ‘La Cura’, divendres 24 de novembre, a les 21h.

La banda pegolina de rock presenta el seu cinqué àlbum d’estudi, ‘La Cura’, pel qual han comptat amb el treball de fins a 8 productors d’arreu de l’estat espanyol i les col·laboracions de Bala o David Ruiz de LA M.O.D.A.

Peter&Pan, de Xavo Giménez i Maria Cárdenas, Producció del centre teatral Escalante, dissabte 2 de desembre, a les 19h

Una versió lliure de la cèlebre novel·la de James Matthew Barrie, que et permet viatjar als records de la teua infància, acompanyats per Peter i Campaneta, amb el país de Mai Més com a destinació.

Per a conéixer més sobre la programació del Teatre Calderón, punxa en aquest enllaç.

 

This entry was posted in Sin categoría and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *