Vols ser voluntari?

En els darrers dies estan eixint convocatòries per a ser voluntari/a en diverses accions socials:

Voluntariat Internacional:

El proper 30 de novembre, a les 11:30, des del Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació per al Desenvolupament ofereixen una sessió informativa on donaran a conèixer les diferents opcions de voluntariat internacional que ofereix la UA. Et conviden a que t’uneixis a la xerrada i conegues, de la mà d’estudiants de la nostra universitat, les seues recents experiències de voluntariat com a beneficiaris del programa VOLINTER-UA i com a seleccionats en projectes de voluntariat a través del Cos Europeu de Solidaritat. Ubicació: determinarem l’emplaçament en funció del nombre d’inscrits, per la qual cosa us ho notificarem al correu electrònic facilitat al formulari d’inscripció que trobareu a la pàgina web: https://sri.ua.es/es/cooperacion/voluntariado/voluntariado-solidario-internacional.html

Voluntariat contra el càncer de Pàncrees:

Lluita contra el càncer de pàncrees i salva vides. El teu compromís és l´esperança que necessiten. No deixes per demà el que pugues salvar hui. Et pots inscriure a aquest formulari: https://cvnet.cpd.ua.es/uaCuestionarios/preguntas.aspx?idcuestionario=179478&idioma=es

Voluntariat contra la violència masclista:

També està ja disponible la preinscripció per a formar part del voluntariat contra la violència masclista.
La preinscripció estarà oberta del 29/09/2023 fins al 20/11/2023

https://web.ua.es/va/unidad-igualdad/4-violencia-genere-i-assetjament/voluntariat-vg/voluntariat-contra-la-violencia-de-genere.html

This entry was posted in Sin categoría and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *