Un centre esportiu inaugurat per dos autoritats de la Diputació d’Alacant!

Complejo Deportivo Eduardo Latorre

En aquesta imatge, podem observar una placa d’inauguració d’un nou complex esportiu, inagurat el 2006, per dos autoritats de gran importància, com el President de la Diputació d’Alacant, Joaquin Ripoll i el Conseller de Justicia, Miguel Peralta. És un gran complex esportiu, ja que presenta molts serveis, com piscines i les seues instal·lacions són modernes en l’àmbit esportiu.

 

 

Aquesta fotografia va ser realitzada el dia 23 de desembre del 2013 a l’interior del Centre d’Esports Eduardo Latorre situat en l’Avinguda Juan Gil Albert nº 6, que pertany al barri de la Zona Nord, 03804, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *