Els germans més coneguts de la música alcoiana!

Carrer Músics Pérez Monllor

 

Els músics Pérez Monllor, han sigut dels músics més importants de la ciutat d’Alcoi, Estan composats per Ovidi i Hèctor. El músic que va tindre una major fama, ja no soles pel fet de que haja sigut cantant, sinó perquè va ser també actor, va ser la d’Ovidi Montllor, cantant molt popular del País Valencià i que va pertanyer al moviment anomenat “Nova Cançó” que es va a dur a terme durant el franquisme. De totes maneres, tant l’Ovidi com l’Hèctor han sigut dos importants cantants del segle XX.

Aquesta fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 enfront del supermercat Mercadona d’el Carrer El Camí, exactament al Carrer Músics Pérez Monllor, el qual pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *