El Consell Valencià de Cultura també va visitar la ciutat cultural d’Alcoi!

Placa Consell Valencià de Cultura

Aquesta placa, commemmora la visita del Consell Valencià a Alcoi a l’any 2004. Va ser visitada per aquest Consell, amb el seu president al capdavant, Santiago Grisolia amb el que fou l’alcalde d’Alcoi en eixe moment, Jorge Sedano. Aquesta visita, simbolitza i ens dona a entendre, que la ciutat d’Alcoi és molt important pel seu contingut cultural. És una ciutat amb molta cultura valenciana i que la transmiteix amb les seues tradicions.

 

Fotografia que fou realitzada el dia 23 de desembre del 2013 a l’interior de l’Ajuntament d’Alcoi, que es troba en la Plaça d’Espanya, la qual pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *