Sant Jordi: un dels símbols i emblemes més representatius d’Alcoi!

Placa Sant Jordi

En aquesta imatge, podem observar la figura de Sant Jordi, que és el patró d’Alcoi. És considerat un dels grans emblemes més represantatius de tot Alcoi, ja que es pot trobar a l’escut i a la bandera de la ciutat d’Alcoi. Sant Jordi és molt popular en Alcoi i és molt identificativa amb aquesta ciutat. Sant Jordi està present en moltes ciutats i banderes del món com l’escut de la ciutat de Barcelona o a la bandera d’Anglaterra (creu de Sant Jordi).

 

Aquesta fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 al Carrer Sant Nicolauet nº 123, per tant, tracta de la façana d’una casa que pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *