Si vols facilitar la teua compra al Mercat de Sant Roc…

Carros Mercat de Sant Roc

Lletrer de mercat del Mercat de Sant Roc amb poc disseny artístic però molt vistós i ja que reflecteix perfectament la preocupació constant d’aquest mercat pels seus clients, així com la seua atenció excel·lent. Per això, el Mercat de Sant Roc ha apostat per dur a terme i desenvolupar una campanya d’implementació de carros de compra per a facilitar la compra la nostra compra i deixar-la al domicili, dur-la fins al pàrquing o simplement transportar-la per l’interior del mercat.

Tot açò és possible perquè aquest és el mercat més gran dels tres i el que registra un major nombre de clients i vendes a l’any. Per això, aquest mercat treballa i funciona per a garantir la màxima comoditat i satisfacció dels seus estimats clients

La fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a l’interior del Mercat de Sant Roc, al que s’accecdeix principalment pel Carrer Espronceda, que pertany al barri de l’Eixample, 03803, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *