El Mercat de la Zona Nord commemora el 125è aniversari de la Creu Roja a Alcoi

Emblema Mercat Zona Nord

Placa i insígnia que la Creu Roja Espanyola d’Alcoi li va donar el 1998 al Mercat de la Zona Nord en agraïment per la seua col·laboració que ha fet possible que La Creu Roja comlplisca 125 en la ciutat d’Alcoi, des del 1873 fins el 1998.

La placa està formada bàsicament per tres peces de ferro en les quals la Creu Roja agraeix i la col·laboració del Mercat de la Zona Nord i li dedica la insignia i la placa, les qual estan situades sobre un soport de fusta en forma d’escut. Per això, constitueix un record molt preciat per aquest mercat, el qual no el té ben guardat sinó que el té en públic, a la vista de tothom.

Aquesta fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a l’interior del Mercat de la Zona Nord, al que s’accedeix principalment pel  Carrer Arquebisbe Domènech, que pertany al barri de la Zona Nord, 03804, Alcoi (Alacant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *