Els Reis d’Espanya tampoc s’han volgut perdre la increïble Ciutat dels Ponts!

Placa Rei Juan Carlos visita Alcoi

Placa de d’or i marbre on veiem gravat amb lletres daurades en el marbre que el dia 3 de desembre de 1976 els Reis d’Espanya van honrar la ciutat d’Alcoi amb la seua visita. A més, a la placa estan gravats també els noms de les Seues Majestats els Reis d’Espanya Joan Carles I i la seua esposa Sofia com a mena de signatura.

Aquesta visita va ser molt especial per a la ciutat d’Alcoi ja que es va produir en un context en què ja no imperava el franquisme sinó la democràcia. Com  a anècdota principal, cal mencionar i destacar que els Reis d’Espanya es van quedar sorpresos per la gran quantitat de ponts que Alcoi ja tenia en aquells moments.

Aquesta fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a l’interior de l’Ajuntament d’Alcoi, que es troba en la Plaça d’Espanya, la qual pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *