Tots els col·laboradors que han participat en l’obra d’Antoni Miró sobre l’Ovidi Montllor!

Placa Ovidi Montllor

Placa metàl·lica situada a la part inferior del monument de l’artista alcoià d’Antoni Miró “Faré Vacances” en la qual s’enuncien totes les entitats i institucions oficials que han col·laborat amb Antoni Miró i així han fet possible el merescut homenatge a l’Ovidi (1942-1995), el cantautor alcoià més famós en la nostra llengua (amb el permís de Camilo Sesto). Cal mencionar, com a dada curiosa, que entre aquestes es troba la Universitat d’Alacant (UA).

Aquesta obra es va fer i es va presentar amb el corresponent homenatge a l’Ovidi l’any 2012 per a celebrar, commemorar i recordar els 70 anys del seu naixement.

La fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a la part inferior del monument d’Ovidi Montllor situat a l’actual Passeig Ovidi Montllor (abans es deia Passeig del Viaducte), que pertany al barri del Viaducte, 03801, Alcoi (Alacant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *