Categories
Recursos griego moderno

Από τους γραμματοήρωες στα παιδιά του Πειραιά

El curset de grec modern ha arribat doncs a la fi. Espere que haja estat una experiència profitosa per a tots els participants.

A mi em farà una mica de pena despenjar de les parets del seminari els dibuixos que ens han acompanyat all llarg d’aquestes últimes setmanes. Els teniu en aquest lloc, si voleu recordar-los.
Vos deixe també els enllaços amb els arxius que tenia pendents:

Ha estat un plaer fer de δάσκαλος per a vosaltres.

Γεια σας και στο επανειδείν!

By santi

Profesor Asociado de Griego

4 replies on “Από τους γραμματοήρωες στα παιδιά του Πειραιά”

No puedo dejar de felicitarte por el excelente curso. Lo has hecho didáctico y ameno, he aprendido muchas cosas. Espero que haya, del modo que sea, continuación. Hasta pronto, efjaristó polí. Javier.

Pufff!! Encara no assimile que haja acabat el curs. Cada dia que faig classe al seminari de grec el trobe tan buit… Res com el que decorava les parets!!M’ha agradat molt aquesta experiència. M’encanta el grec, m’apassiona Grècia des de fa molt de temps i aquest curs m’ha recordat que el grec no acaba en els clàssics, sinó que és una llengua viva mereixedora de ser apresa. És per això que he decidit no deixar aquesta llengua a banda, vull fer-la meua, molt meua!Des d’ací anime a tot el personal que emprengui el llarg viatge cap a Itaca i s’incorpore al proper curs (espere que siga prompte). Gràcies per tindre la meravellosa idea d’ofertar aquest curset, Santi! Fins aviat, salut!

Comments are closed.