Si t’agrada la música… ja saps on has d’anar!

Conservatori municipal de música i dansa

En aquesta imatge, observem una placa a la porta del Conservatori de Municipal de Música i Dansa d’Alcoi. És un conservatori que impartix ensenyances elementals de dansa i on l’objectiu principal d’aquest conservatori, és la preparació de la gent al món professional de la dansa, per mitjà de l’accés a les ensenyances professionals que s’imparteixen en altres conservatoris.A més d’impartir una formació elemental, el Conservatori fomenta el desenvolupament i dinamització de la vida artística, així com el cultiu del seu patrimoni cultural.

 

Fotografia que fou feta el dia 23 de desembre del 2013 a la façana del Conservatori Municipal de Música i Dansa localitzat en el Carrer Joan Cantó nº 6, que pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *