Obra social en benefici de la tercera edat: Residència Pintor Sala

Placa Residència

 

En aquesta imatge, observem una placa situada a la Residència Pintor Sala en el que exposa que la seua construcció va ser gràcies, a l’obra social de la Caja de Ahorros de Alicante y Murcia. Va ser construida a finals dels anys 70 i es una de les poques residències de tercera edat que existeix a la ciutat d’Alcoi i que garanteix una mena bàsica de serveis que ajuden al benestar de les persones majors.

 

Fotografia que fou realitzada el dia 23 de desembre del 2013 a l’entrada de la Residència Pintor Sala ubicada en el Carrer Bisbe Orberà nº 2, que pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *