Placa en homenatge a Mario Silvestre Pons

Placa Mario Silvestre Pons Alcoi

 

Aquesta placa, està dedicada a Mario Silvestre Pons, que fou un important personatge alcoià, destacat en la disciplina del teatre. Va ser el fundador del Teatre “La Cazuela”, que va sobreviure a la censura del franquisme (teatre on va estar Ovidi Montllor, Juli Cantó, Juli Mira…etc). Ha rebut alguns premis per la seua trajectòria, com el, “Premio Nacional a directores de Teatro Independiente” el 1970 i el Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana.

 

Fotografia que fou feta el dia 23 de desembre del 2013 a l’interior del Centre Cultural Mario Silvestre (també anomenat Casa de la Cultura) ubicat en l’Avinguda del País Valencià nº 1, que pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *