Casa de la Cultura, Biblioteca i Arxiu Municipal dedicada a Mario Silvestre

Centre cultural-Biblioteca Municipal d'Alcoi

 

En aquesta imatge, podem observar una placa d’un lloc de caràcter municipal, com és la Biblioteca Central i el Centre Cultural d’un alcoià molt important que va ser Mario Silvestre, creador de grups de teatre com La Cazuela. Aquesta biblioteca, presenta arxius de caràcter important i presenta un gran nombre de llibres i un gran nombre de  documents relacionat amb la ciutat d’Alcoi.

 

Fotografia que fou feta el dia 23 de desembre del 2013 a la façana del Centre Cultural Mario Silvestre (també anomenat Casa de la Cultura) ubicat en l’Avinguda del País Valencià nº 1, que pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *