Placa en memòria d’Ovidi Montllor, un dels personatges il·lustres més famosos que ha concebut Alcoi!

Placa Casa Ovidi Montllor

Placa de metall amb un disseny espectacular i increïble que commemora els 70 anys del naixement de l’Ovidi i es va inaugurar el 4 de febrer de 2013 en la façana de la mateixa casa en què va nàixer precisament el 4 de febrer de 1942 aquest famós cantautor alcoià que ens ha donat tant i ens ha produït tantes alegries i tantes emocions positives.

Ovidi Montllor era fill de família obrera alcoiana i per això es va impregnar amb ideals humanistes i llibertaris. Per això i per la seua lluita constant per la llengua i la defensa d’aquesta fins i tot en temps franquistes ja que va mantindre un compromís fort i constant amb el poble i va ser un exemple cívic inoblidable, la Generalitat Valenciana li dóna una alta distinció i Alcoi li confereix la medalla d’or de la ciutat en agraïment a la seua gran aportació a la cultura alcoiana.

La fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a la façana de la casa on va nàixer Ovidi Montllor, la qual es troba al Carrer Sant Joan de Ribera, que pertany al barri del Viaducte, 03801, Alcoi (Alacant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *