Centre d’Esports dedicat a Eduardo Latorre

Placa Eduardo Latorre

Placa metàl·lica de bronze que serveix com a cartell i com a indicador del nom del Centre Esportiu Municipal Eduardo Latorre ja que es troba justament en l’entrada del recinte esportiu.

Eduardo Latorre (1930-2005) va ser un alcoià molt dedicat a les tasques esportives al llarg de tota la seua vida ja que la seua dedicació, atenció i preocupació per l’esport alcoià. En eixe sentit, va ser un dels pioners de l’esport alcoià que van permetre un gran desenvolupament i gran auge de l’esport alcoià. És per això, que el recinte està dedicat exclusivament a ell, en un lloc on abans es trobava l’escorxador de la ciutat.

La fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a l’exterior del Centre Esportiu Municipal Eduardo Latorre, que es troba en l’Avinguda Juan Gil Albert nº 6, on antigament es trobava el “matadero”, elqual pertany al barri de la Zona Nord, 03804, Alcoi (Alacant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *