En directo hoy …
Últimas entradas
-

BIENVENIDA A LA ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, 2025/26
-

Projecte I D i de GASTERRA: Rosa Torres investiga l'impacte emocional de la cuina amb neurogastronomía
-

Proyecto I D i de GASTERRA: Rosa Torres investiga el impacto emocional de la cocina con neurogastronomía
-

Proyecto I D i de GASTERRA: Arantzazu Valdés investiga nuevos ingredientes naturales a partir de residuos de apio
-

Projecte R D i de GASTERRA: Arantzazu Valdés investiga nous ingredients naturals a partir de residus d'api
-

Projecte I D i de GASTERRA: Roque Bru analitza l’impacte de la vinificació en els polifenols del vi
-

Ciencia sorprendente
-

Luz y color
-

Pati de la Ciència 2025
-

Projecte I D i de GASTERRA: Borja Ferrández investiga com millorar les propietats de la tomaca amb posidònia
-

Proyecto I D i de GASTERRA: Borja Ferrández investiga cómo mejorar las propiedades del tomate con posidonia
-

Projecte I D i de GASTERRA: Tono Belda explora fongs autòctons per a la seua revaloració científica i gastronòmica
-

Proyecto I D i de GASTERRA: Tono Belda explora hongos autóctonos para su revalorización científica y gastronómica
-

Proyecto I D i de GASTERRA: Pablo Sánchez investiga la repoblación sostenible del erizo de mar en Alicante
-

Projecte I D i de GASTERRA: Pablo Sánchez investiga la repoblació sostenible de l'eriçó de mar a Alacant




