Categories
ciència divulgació societat

Espanya no necessita investigadors …………………………….

….. NI PROFESSORAT, NI SANITAT, NI EDUCACIÓ, NI TREBALL.

IRONIA: Figura retòrica que consisteix a expressar una intenció amb un llenguatge de significat aparentment contrari, com a reprotxe o burla. Forma d’humor que adopta este recurs.

I recordeu que el CAPÍTOL SEGON de Drets i Llibertats en el seu Article 14 de la Constitució Espanyola diu: TOTS ELS ESPANYOLS SÓN IGUALS DAVANT LA LLEI, SENSE QUE PUGA PREVALER CAP DISCRIMINACIÓ PER RAÓ DE NAIXENÇA, RAÇA, SEXE, RELIGIÓ, OPINIÓ O QUALSEVOL ALTRA CONDICIÓ O CIRCUMSTÀNCIA PERSONAL O SOCIAL.

Aquest país NECESSITA:

  • BANQUERS.
  • POLÍTICS.
  • EMPRESARIS (EMPRENEDORS).
  • IMMIGRANTS IL·LEGALS.
  • MÉS FESTA NACIONAL I FUTBOL.
  • MÉS FAMÍLIA REAL.
  • MÉS ESGLÉSIA.
  • PREMSA (IN)DEPENDENT.

…… ELS COMENTARIS A CADASCUNA DE LES NECESSITATS PODEU POSAR-LOS AMB LA VOSTRA IMAGINACIÓ i afegir L’EXCEL·LÈNCIA (estat natural d’algunes persones que pensen que el món sense ells no podria existir).

I tot això està relacionat amb el títol d’aquesta entrada. A més a més, podeu traure els diners negres per una mòdica quantitat del 10% sense dir d’on l’heu tret. AHHHHHHHHHHHHHHH! Que vosaltres no teniu ni diners negres ni blancs, quina llàstima. Doncs a pagar el 20%, el 30% o el que us corresponga!!!!!!

La investigació no és una tasca que es faça d’un dia cap a un altre, cal tindre una base ampla per a poder aconseguir l’èxit. Podeu comprovar quins països fan inversió en investigació i desenvolupament des de fa molts anys i quina és la seua situació i comparar-la amb Espanya. Idees per als i les investigadores precàries: torero (s’ha avançat cap a la igualtat?), cura (ho sent, ja sabeu que a l’església no l’agrada la dona treballadora), futbolista (també ho teniu complicat les xiques), polític (podeu demanar les beques FRAGA per a poder mamar directament com funciona l’administració per dins, però no sé si estarà obert a tot el món o només per a militants), opositar (AHHHHHHHHHHHHHH! que no es poden convocar oposicions i, a més a més, haurem d’esperar a la jubilació/mort de la gent gran per a fer substitucions!!!!!!!!).

I ara ja podeu anar a aquesta adreça http://www.nature.com/news/turn-spain-s-budget-crisis-into-an-opportunity-1.10770 i a prendre nota de la situació futura. Una altra opinió la podeu trobar ací per a que pugueu tindre una visió des de l’altre cantó. Si encara no sou competents en anglés, podeu consultar aquesta notícia en castellà o aquesta altra. Treballeu, esforceu-vos i tindreu el premi merescut!!!!!!!! La gent investigadora respon a la secretària d’estat.

Però no patiu que ha tornat la il·lusió i el somni d’aquesta societat gràcies al FUTBOL, les FOGUERES i els TOROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!