Enllaços

  1. En el següent enllaç podeu trobar un portal d’ensenyament i aprenentatge de la Física multilingüe amb materials per a totes les edats, animacions, hipertextos digitals, articles, tesis doctorals, cursos per Internet, etc.
  2. Física amb ordinador (realitzat pel professor Ángel Franco de la Universitat del País Basc). El Curs Interactiu de Física en Internet és un curs de Física general que tracta des de conceptes simples com ara el moviment rectilini fins a d’altres més complexos con són les bandes d’energia dels sòlids. La interactivitat s’aconsegueix mitjançant les 646 miniaplicacions (applets), inserides en les pàgines web, que són simulacions de sistemes físics, pràctiques de laboratori, experiències de gran rellevància històrica, problemes interactius, problemes-joc, etc.
  3. La pàgina web d’Experiències de Física ha sigut realitzada pel professorat de l’àrea de Física Aplicada del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la Universitat d’Alacant. Podeu visualitzar 18 vídeos de pràctiques i demostracions de física que, en general, són d’interés per al desenvolupament de les assignatures de fonaments físics.
  4. El professor  Fu-Kwun Hwang de la Universitat Nacional de Taiwan ha desenvolupat un laboratori de física virtual mitjançant miniaplicacions que il·lustren experiments de tots els camps de la Física. Encara que la pàgina original es troba en anglés, disposa de traduccions a altres llengües (la versió espanyola també està disponible però no està totalment traduïda).
  5. El departament de Física i Química de l’Institut d’Ensenyament Secundari Leonardo da Vinci d’Alacant ha desenvolupat una pàgina web de física on es poden revisar els continguts de física dels nivells previs a l’accés a la universitat. A més a més, el professorat d’aquest IES ha publicat els seus treballs en revistes de didàctica de les ciències experimentals mostrant formes d’ensenyament innovadors i aclariment de conceptes de Física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *