OCW

OPENCOURSEWARE

  1. Accés a la Universitat (curs de suport per a l’accés a la Universitat i coneixements previs per a estudis d’Enginyeria i Arquitectura).
  2. Física (Podeu trobar diferents cursos de Física desenvolupats pel professorat de la Universitat Politècnica de Madrid).
  3. Fonaments Físics de l’Enginyeria I (curs realitzat pel Catedràtic Augusto Beléndez Vázquez per al Grau en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació de la Universitat d’Alacant).
  4. Fonaments Físics de l’Enginyeria (2008), Física I (2010), Física II (2010)  o Física i Tecnologia Energètica (2008) (realitzat per professorat de la Universitat de Cantàbria).
  5. Física, 2009 (realitzat pels professors Miguel Ángel Monge Alcázar i Begoña Savoini Cardiel per al Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica de la Universitat Carlos III de Madrid).
  6. No pot faltar en aquest llistat el Massachussets Institute of Technology (MIT) OpenCourseWare com a referència internacional d’aquests cursos. En particular, els que fan referència a Física General, Enginyeria i Arquitectura on podeu trobar diapositives, vídeos i altres materials audiovisuals d’interés (anglés).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *