Si no treballes al mercat… no pots entrar!

Cartell Mercat Zona Nord

Lletrer del Mercat de la Zona Nord, el qual és una mena d’avís que informa a la gent i a les persones que passen per aquest lloc que no pot passar si és una persona aliena al mercat, és a dir, una persona que no treballa al mercat.

La informació en lletra negreta està acompanyada del típic símbol de prohibit el pas que fa referència a la senyal roja que hi ha a les zones transitables. Per tant, es tracta d’un lletrer molt explícit que mostra la privacitat d’aquest mercat prou transitat i visitat.

Aquesta fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a la façana de la part de darrere de càrrega i descàrrega del Mercat de la Zord, situat en el carrer  Ausiàs March, el qual pertany al barri de la Zona Nord, 03804, Alcoi (Alacant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *