Don Bosco, patró dels Salesians d’Alcoi

Don Bosco Alcoi

Si ens fixem a la fotografia, podem observar que hi ha dues plaques oficials que fan referència a un mateix personatge: Don Bosco. Tradicionalment, Don Bosco ha sigut el patró de l’església i la parròquia dels Salesians d’Alcoi i per això aquestes plaques estan a la sortida de l’església parroquial dels Salesians com una mena d’homenatge i de commemoració del valor i de la importància que Don Bosco ha tingut per a aquesta ordre religiosa (Salesians), la qual és una de les més antigues de la història d’Alcoi.

Com podem apreciar, la placa de dalt, que està composada bàsicament de bronze i hi va ser posada el 22 de maig de l’any 2010, és un clar reflex d’homenatge a aquest personatge religiós ja que posa: “Alcoy a Don Bosco”; mentre que la placa de baix està composada per cristal de plàstic transparent i commemora la visita de la reliquia de Don Bosco a aquest lloc els dies 21 i 22 d’octubre de 2012.

La fotografia fou feta  el dia 23 de desembre del 2013 a la part inferior de l’estàtua de Don bosco, situada a l’exterior de l’església dels Salesians, que es localitza en la plaça Mossén Josep, la qual pertany al barri del Centre Històric, 03801, Alcoi (Alacant).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *