Categories
Creació de continguts / Creación de contenidos General Productivitat/Productividad

Correccions de documents amb notes de veu

kaizenaTots sabem que les correccions, els comentaris de què han fet bé i què malament els alumnes, en què poden millorar, com poden reorientar la faena, en definitiva, el feedback, si ho voleu en anglés i en curt, són fonamentals per a millorar el procés d’aprenentatge. Cada dia l’avaluació formativa pren més importància en les noves tendències didàctiques.

Kaizena és una de les possibilitats, entre altres, per a millorar la manera de fer arribar eixe feedback als alumnes. Ens permet anotar amb comentaris de veu els documents de Google Drive que ens lliuren els alumnes. Vols veure’n un exemple?

I ací tens la manera de fer servir l’aplicació.

2 replies on “Correccions de documents amb notes de veu”

Una herramienta muy útil pero hay que tener presente que los documentos deben ser con formato google drive.

Efectivament. Una alternativa pot ser l’ús de screencasts amb altres tipus de documents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *