Categories
General

Una web s’actualitza? Fes que t’arriben els canvis

visualpingLa millor manera d’estar al dia de les novetats d’una pàgina web és subscriure’ns al canal RSS. Però a voltes, les pàgines no tenen habilitat un RSS o, simplement, el que s’ha fet en la pàgina és un canvi de contingut i no és una novetat pròpiament dita en forma de notícia. Per a estos casos, hi ha una extensió que ens avisa quan una pàgina web canvia. Es diu Visualping (de moment només per a Chrome) i ens permet monitorar, que així es diu la idea de controlar els canvis d’una web, fins a dos pàgines diferents amb el pla gratuït. Una volta al dia, Visualping comprovarà si hi ha canvis en la pàgina que li hem indicat i ens enviarà un correu electrònic si hi ha alguna novetat.

Si vols estar al dia d’alguna convocatòria de finançament per a projectes, si vols estar al cas de les places que es convoquen en la UA, etc., potser Visualping és el que estaves buscant.

One reply on “Una web s’actualitza? Fes que t’arriben els canvis”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *