Home » 3.- Materials Audio-visuals Psicologia Evolutiva

3.- Materials Audio-visuals Psicologia Evolutiva

A continuació, disposem d’una sèrie de documentals que tracten el desenvolupament humà des de diferents àmbits, ja siga el motòric, relacional o emocionals. Aquestos materials audiovisuals poden ajudar-nos a entendre molt millor una etapa del desenvolupament fonamental en el conjunt de l’evolució del individu.

Baby Human – Caminar

Baby Human – Hablar

https://www.youtube.com/watch?v=AWsaKZS_ZKY

Baby Human – Pensar

Baby Human – Relacionarse

Baby Human – Sentir

https://www.youtube.com/watch?v=gKAeocn9cMA

Desenvolupament psicològic – Biologia o ambient

Què juga un paper més determinant al desenvolupament humà, la biologia del individu o la cultura que l’estimula? el presente material audiovisual versa entorn a aquestos punts de vista, en ocasions, enfrontats.

Material audiovisual

A propósito de Schmidt

Material de treball a partir del qual podem observar els diferents canvis que es donen a les últimes etapes del desenvolupament humà a nivell físic, emocional i social.

Material audiovisual

Altre gran documental de Tres14, aquest en concret, tracta de boca de professionals clínics de gran renom, els problemes que poden  surtir durant la gestació d’un xiquet i que a la seua vida com a infant/adult poden tindre grans repercussions en el seu desenvolupament, el seu aprenentatge i la seua capacitat per a integrar-se i formar part de la societat fent ús de tot el seu potencial. En la majoria dels casos que es descriuen al documental, els factors teratològics son determinats en la cerca d’un desencadenant de les dificultats que puga presentar en neonato.

Bebés


Recordando a Henry

Utilitzarem la pel·lícula Recordando a Henry per a observar alguns dels aspectes fonamentals en el desenvolupament humà, mitjançant la seua recuperació d’una lesió que li resta part de les seues capacitats i com amb el recolzament de l’estimulació física i cognitiva recupera part de les aptituds perdudes.

Material audiovisual


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *