Categories
General

Gmail com a gestor de correu (I)

Gmail Gmail és un servei de correu que ens permet obtindre una adreça electrònica de forma gratuïta. Amb el llançament del servei extern de la UA conegut com a GCloud, els membres de la comunitat universitària poden crear-se un compte en Gmail amb espai il·limitat. Què més ens pot oferir Gmail?

Gmail ens pot oferir, a més d’una adreça electrònica, un gestor web de correu electrònic. Podrem accedir als nostres correus des de qualsevol dispositiu sense haver d’estar lligats a un ordinador en concret. Suma a això que els nostres contactes també estaran emmagatzemats en línia i tindràs un combinat difícilment rebutjable. Durant les pròximes entrades del blog anirem aprenent alguns aspectes del Gmail que ens poden resultar útils si hem començat a usar GCloud o si tenim un compte personal en Gmail.

Si vols conéixer l’entorn de Gmail, fes una ullada a estos vídeos:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *