Categories
General

T’has equivocat amb un correu? Botó del pànic!!!

unsendAlguna volta has enviat un correu i… aaaaaarrrrrggggghhhh! Com el puc esborrar????

Per a la teua calma espiritual, et portem dos maneres d’esborrar els correus enviats. La primera només funciona amb Gmail. Entra a la configuració de Gmail i activa el botó “Desfés l’enviament”. Podràs programar el temps de marge que tens per a anul·lar un correu que has enviat fins a 30 segons. En realitat, el que fa esta opció és guardar el correu fins que passe el temps que has indicat i, llavors, l’envia.

La segona és un servei de tercers: Unsendit. I ací ve la primera precaució: el teu correu passa per un servidor que no és el del teu proveïdor de correu i s’allotja allí. Per tant, quan la persona a qui envies el correu el llig, connecta amb el servidor d’Unsendit i llig una imatge del teu correu. Això permet que pugues modificar el correu quan vulgues: esborrar-lo, canviar una part del text, etc. D’esta manera, sempre tens el control del que llig l’altra persona. Funciona amb Gmail, Outlook i altres. L’inconvenient d’este mètode, insistim, és que el teu correu s’allotja en un servidor d’Unsendit i has de confiar en els termes i condicions del servei. Per tant, si decideixes usar el servei, sigues conscient del que fas i dels riscos que té.

I, com sempre, el millor mètode és rellegir cada correu abans d’enviar-lo… I comptar fins a 10.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà