Categories

Inici

idespidval

AGENDA 21 UA

Benvingut al blog Agenda 21 de la UA. Ací podràs participar en una de les principals etapes en el desenvolupament d’una Agenda 21 (més informació) com a ferramenta cap al Desenvolupament Sostenible, com és la PARTICIPACIÓ I CONSCIENCIACIÓ ciutadana.

En aquest blog pots trobar els documents derivats del diagnòstic socioambiental desenvolupat en les etapes prèvies de l’Agenda 21 de la UA corresponents a la Proposta del Pla d’Acció: documents que arrepleguen propostes inicials d’actuació per a cada un dels eixos de l’Agenda 21-UA, amb la finalitat d’assolir els objectius plantejats en qualitat ambiental, econòmica i social.

En aquesta fase de participació i debat virtual, els diferents grups d’interés de la comunitat universitària poden participar expressant el seu parer, comentaris, opinions, suggeriments, etc., relacionats amb els diferents eixos específics i línies d’actuació de l’Agenda 21-UA, que es llisten a continuació, per a així buscar i aconseguir desenvolupar estratègies i solucions que incloguen al més ampli grup possible de persones, desenvolupant un sentiment de Responsabilitat Individual i Col·lectiva.

Moltes gràcies per la teua col·laboració, esforç i temps per ajudar a construir una Universitat respectuosa amb el Desenvolupament Sostenible.

Eix Específic Proposta Pla Acció Accés al Fòrum
Gestió Ambiental de la UA: estructura, activitats i serveis PPA_G_UA.pdf vinyeta_grande
Educació i Sensibilització Ambiental en la UA PPA_ESA_UA.pdf vinyeta_grande
Medi Natural i Perceptiu en la UA PPA_MNyP_UA.pdf vinyeta_grande
Pla de Mobilitat Sostenible de la UA idesp PPA_PMS_UA vinyeta_grande
Accessibilitat en la UA PPA_A_UA.pdf vinyeta_grande
Gestió de Residus en la UA PPA_GR_UA.pdf vinyeta_grande
Gestió de l’Aigua en la UA PPA_GA_UA.pdf vinyeta_grande
Eficiència Energètica en la UA PPA_EE_UA.pdf vinyeta_grande
Contaminació Atmosfèrica en la UA PPA_CA_UA.pdf vinyeta_grande
Soroll Ambiental en la UA PPA_RA_UA.pdf vinyeta_grande