Categories
astrofísica ciència física tècnica

Llocs de treball

Ara que els llicenciats, enginyers i doctors els costa trobar feina, aquesta potser una oportunitat per a gent que vulga desenvolupar la seua carrera amb l’astrofísica com a eix d’unió d’altres ciències i enginyeries. S’ofereixen contractes en el departament del Centre d’AstroBiologia (CAB) per a desenvolupament de programari informàtic (software) o per a gestió tècnica i enginyeria de sistemes associats a instrumentació on participa el CAB. Poden sol·licitar-los, encara que no tots els que s’ofereixen, doctors en Ciències Físiques o Astrofísica, llicenciats en Ciències Físiques o Enginyers industrials, aeronàutics o de telecomunicacions. Els interessats tenen de termini fins al 20 d’octubre de 2012 i poden contactar amb els responsables Luis Colina (colina@cab.inta-csic.es) o Santiago Arribas (arribas@cab.inta-csic.es) en funció del lloc d’interés. Podeu consultar la pàgina web del CAB per a obtenir més informació.