Categories
Revistes

La Luna de Madrid

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/jUL1hensyTA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Los Rebeldes van ser un dels grups més destacats de aquella época de reivindicació musical juvenil.

La Luna de Madrid: Aquest nom va rebre una de les publicacions de la Movida Madrilenya. No va ser una revista de periodistes professionals sino una revista d’artistes oberta a nombrosos col·laboradors. Com a projecte de revista va tindre un enorme mèrit al conseguir posar d’acord i juntar voluntats i estils de moltes persones, sobretot artistes i creadors. Tot açó estimulava a Madrid en un ambient embogit i més divertit en una época transitòria. Mai una revista independent en Espanya ha tingut eixe impacte. Les seues festes i concerts es convertiren prompte en llegenda.