Categories
Aplicacions/Aplicaciones Creació de continguts / Creación de contenidos

Creación online de cursos con UDUTU

udutu_logo Tipo / Tipus: Creación de contenidos / Creació de continguts
Licencia / Llicència: Copyright ©
Disponibilidad / Disponibilitat: Registro gratuito / Registre gratuït
S.O.: Multiplataforma
Idioma:
Disponible en Español / Disponible en Espanyol
Web: http://www.udutu.com

cas val foro

UDUTU es una herramienta de autor Online, mediante la cual se puede obtener un resultado similar al que proporciona una presentación de PowerPoint.  De hecho, permite importar presentaciones en este formato. Una de las virtudes de esta aplicación es que permite trabajo colaborativo. Desde el panel de administración podremos invitar a usuarios y gestionar los historiales de cambios.

A la hora de editar el curso, se trabaja con diapositivas a las que se les puede aplicar un patrón de contenido determinado, para determinar, por ejemplo, si la diapositiva en concreto será de tipo texto, contendrá elementos multimedia o documentos embebidos. Soporta diversos formatos multimedia conocidos:  Mp3,  Avi, FLV, SWF…

img1

También existe la opción de crear diapositivas del tipo evaluación, con la posibilidad de aplicar múltiples diseños para facilitar la creación de distintos tipos de preguntas objetivas, o agregar escenarios de autoevaluación en los que se guíe al alumno dependiendo de las respuesta que él mismo proporcione.

img3

En cada una de las diapositivas es posible añadir audio, permitiendo un contenido más accesible.

img2

Una vez creado el curso podemos exportarlo a formatos como SCORM 1.2 y SCORM 2004, lo cual lo hace compatible con todos los LMS que permiten la importación. Si no queremos utilizar una plataforma, podremos acceder al curso en formato html.

Si queremos publicar el curso en el espacio Web de UDUTU, el precio es de 1 $ por cada diapositiva que se publiquen (al mes).

La URL de acceso es www.myudutu.com.

img4

Programas similares: Wimba Create, eXe Learning

Ejemplos:General Grammar Practice and Listening Exercises


cas val foro

UDUTU és una eina d’autor Online, mitjançant la qual es pot obtenir un resultat similar al que proporciona una presentació de PowerPoint. De fet, permet importar presentacions en aquest format. Una de les virtuts d’aquesta aplicació és que permet treball col·laboratiu. Des del panell d’administració podrem convidar a usuaris i gestionar els historials de canvis.

A l’hora d’editar el curs, es treballa amb diapositives a les quals se’ls pot aplicar un patró de contingut determinat, per a determinar, per exemple, si la diapositiva en concret serà de tipus text, contindrà elements multimèdia o documents embeguts. Suporta diversos formats multimèdia coneguts: Mp3 , Avi, FLV, SWF…

img1

També existeix l’opció de crear diapositives del tipus avaluació, amb la possibilitat d’aplicar múltiples dissenys per a facilitar la creació de diferents tipus de preguntes objectives, o agregar escenaris d’autoavaluació en els quals es guie a l’alumne depenent de les resposta que ell mateix proporcione.

img3

En cadascuna de les diapositives és possible afegir àudio, la qual cosa permet un contingut més accessible.

Una vegada creat el curs podem exportar-lo a formats com SCORM 1.2 i SCORM 2004, la qual cosa ho fa compatible amb tots els LMS que permeten la importació. Si no volem utilitzar una plataforma, podrem accedir al curs en format html.

Si volem publicar el curs en l’espai Web de UDUTU, el preu és de 1 $ per cada diapositiva que es publiquen (al mes).

La URL d’accés és www.myudutu.com.

img4

Programari similar: Wimba Create, eXe Learning

Exemples:General Grammar Practice and Listening Exercises

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *