Categories
Aplicacions/Aplicaciones Creació de continguts / Creación de contenidos

CourseLab

header_logo Tipo / Tipus: Creación de contenidos / Creació de continguts
Licencia / Llicència: © 2007 WebSoft Ltd. – Gratuito / Gratuït
Disponibilidad / Disponibilitat: Registro previo /
S.O.: Microsoft® Windows® 2000/XP/2003/Vista
Idioma:
Inglés / Anglés
Web: http://www.courselab.com

cas val foro

CourseLab es una herramienta de autor orientada a la generación de cursos para aprendizaje a distancia.  Esta herramienta permite la creación de materiales interactivos, multimedia, y test o ejercicios autoevaluativos.

Tras instalar la aplicación y abrirla, encontraremos un entorno de trabajo basado en diapositivas. En él podemos diferenciar varias zonas como el listado de secciones y temas en los que se divide el curso, el listado de diapositivas en miniatura, la zona de edición y la ventana de objetos.

pantalla

Los objetos son los elementos básicos de CourseLab y nos permitirán insertar componentes como  textos, imágenes (png, jpg, giff, bmp),  vídeos (avi, wmv, flv, mpeg), audio (mp3, aiff, wma), applets, elementos para el diseño de formularios (botones, checkbox, botones de radio…), test, código javascript o html…

En la mayoría de objetos tenemos acceso a su menú de propiedades para editarlos según nos convenga y tendremos la opción de establecer relaciones entre ellos. Otra opción interesante es la de definir acciones (del tipo “al hacer clic en este objeto haz…”), como si estuviésemos programando, pero sin necesidad de saber programar.

Cuando finalicemos, podemos generar el curso en diferentes estándares de e-learning (AICC, SCORM 1.2, SCORM 1.3.) , por lo que podremos utilizarlo en la mayor parte de sistemas LMS. También podemos extraerlo simplemente en formato html.

Existen paquetes adicionales, no gratuitos, que permiten la importación de archivos PowerPoint, la realización de capturas de pantalla o plantillas de diseño diferentes.

Programas similares: Wimba Create, exe Learning, UDUTU

Ejemplos: Página de ejemplos


cas val foro

CourseLab és una eina d’autor orientada a la generació de cursos per a aprenentatge a distància. Aquesta eina permet la creació de materials interactius, multimèdia, i test o exercicis d’auto-avaluació.

Després d’instal·lar l’aplicació i obrir-la, trobarem un entorn de treball basat en diapositives. En ell podem diferenciar diverses zones com el llistat de seccions i temes en els quals es divideix el curs, el llistat de diapositives en miniatura, la zona d’edició i la finestra d’objectes.

pantalla

Els objectes són els elements bàsics de CourseLab i ens permetran inserir components com textos, imatges (png, jpg, giff, bmp), vídeos (avi, wmv, flv, mpeg), àudio (mp3, aiff, wma), applets, elements per al disseny de formularis (botons, checkbox, botons de ràdio…), test, codi javascript o html…

En la majoria d’objectes tenim accés al seu menú de propietats per a editar-los com més ens agrade i tindrem l’opció d’establir relacions entre ells. Altra opció interessant és la de definir accions (del tipus “al fer clic en aquest objecte feix…”), com si estiguérem programant, però sense necessitat de saber programar.

Quan finalitzem, podem generar el curs en diferents estàndards d’e-learning (AICC, SCORM 1.2, SCORM 1.3.), per la qual cosa podrem utilitzar-lo en la major part de sistemes LMS. També podem extraure’l simplement en format html.

Existeixen paquets addicionals, no gratuïts, que permeten la importació d’arxius PowerPoint, la realització de captures de pantalla o plantilles de disseny diferents.

Programari similar: Wimba Create, exe Learning, UDUTU

Exemples: Pàgina d’exemples

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *