Per poder portar a terme aquest blog el primer que hem fet ha sigut crear un blog de la UA, que són de la pagina WordPress. Hem creat el blog i hem fet una Presentació, després hem cercat les diferents fonts que més interesants jan sigut des del meu punt de vista i que despres exlicaré com ha sigut la cerca d’aquestes, a més hem fet una pàgina per tal de explicar que és el Misteri d’Elx o Festa i en que es basa, així com he explicat les seues parts i com es desenvolupen. Per altra banda vorem quins són es recursos d’informació que hem emprat i per últim hem fet un breu valoració de com ha estat l’experiència de crear un blog i com ha sigut de fàcil la forma de trobar informació i accedir als documents existents sobre aquest tema.
En aquesta pàgina em voldria més en el tema de com he realitzat les cerques des recursos d’informació que he inclós en el blog:
En primer lloc he de dir que he cercat molt tant en el catàleg bibliogràfic de la Universitat d’Alacant i també en la XLPV, concretament en el catàleg de biblioteques d’Elx trobant el gros de llibres i recursos en la Biblioteca Pere Ibarra d’Elx. Així, del catàleg de la UA he pogut aconseguir tres llibres prou interesants que comentare en la pàgina dedicada als recursos bibliogràfics i de la Pere Ibarra també un article prou significatiu sobre el primer traductor del Misteri.
Tabé he cercat en la pàgina oficial del Patronato del Misteri d’Elx on s’oferixen nombrosos recursos i gran quantitat d’informació sobre el tema.
Un altre lloc on he cercat algun recurs interesant ha sigut a fonoteques de la Biblioteca Nacional, o la Virtual Miguel de Cervantes asixí com en el de RTVE però els recursos sonors, i tambéaudiovisuals fora de la pàgina del Patronato són prou escasos.
I per altra banda he cercat en repositoris, principalment el RUA de la Universitat on he pogut trobar un interesant artícul de Hector Cámara Sempere. També he cerat en arxius: PARES, però no he trobat res.
Per últim he cercat en bases de dades: Dialnet i CBUC/RACO, i ha sigut en l’ultim on he trobat l’article d’una revista de tirada comarcal: La Rella.
Per concloure diré que el que he fet amb els recursos basicament ha sigut aplicar-los la norma ISO conforme a com les vam treballar a clase i a més he intentar llegir els recursos que tenia a má per poder fer un resum o un comentari adient a el contingut del: llibre, article, pàgina o vídeo. He intentat fer un presentació del aspecte del blog que donara una imatge de alguns elements significatius de la Festa d’Elx.