Home » General » Activitat pràctica 7 i 8 de Psicologia de l’Educació

Activitat pràctica 7 i 8 de Psicologia de l’Educació

L’empatia és de vital importància per a la comunicació. Moltes persones confonen empatia amb simpatia, però l’empatia és molt més que això. L’empatia consitix en ficar-se a la pell del altre. L’empatia és la capacitat d’entendre els pensaments i emocions alienes i compartir els seus sentiments. La capacitat per a l’empatia comença a desenrotllar-se a  la infància i es desenrotllarà més fàcilment en aquelles persones que han viscut en un ambient en què han sigut acceptades i compreses, han rebut consol quan ploraven i tenien por, han vist com es vivia la preocupació pels altres, etc.

Per a la realització d’aquesta activitat pràctica, jugarem en  classe a un parell de jocs pedagògics amb els que treballarem les emocions pròpies i l’empatia cap a les emocions dels altres. A més vorem el documental “Pensant en els altres” emès a la TV3 ja fa uns anys.

Com a resultat del nostre treball, elaborarem un diari d’aprenentatge al que descriurem el treball elaborat al llarg de la sessió.