Pagina oficial del Patronato del Misteri d’Elx.

Referència: Misteri d’Elx. Patronato del Misteri d’Elx, 2013 [consulta: 27/01/2013] Disponible en: http://www.misteridelx.com/es/

Aquesta pagina és molt important quant a recursos d’informació als que podem acudir per trobar informació sobre la Festa o Misteri d’Elx. Esta creada per el Patronato Nacional del Misteri d’Elx i promocionada pel Ministeri de Cultura. En ella podem trobar tota la informació rellevant dobre el Misteri: història, descripcions de l’espai on es representa, sobre la ciutat, com s’organitza internamen el Misteri i el Patronato, qui són els membres de les diferents àrees relacionades amb la Festa com el Patronato rector. També podem trobar excel·lents recursos fotogràfics, videogràfics, A més es pot vore l’actualitat i les novetat relacionades amb la Festa. Tenim també un bona blioteca amb importants recursos bibliogràfics: 7628 recursos.

Per tant aquest lloc web és important per qué proporciona la difusió digital d’una tradició d’origen Medieval fent-la més pròxima a les noves generacions i adaptant-se als nous recurs tecnològics, aixó com solucionant el abans difícil estudi del drama.

 

This entry was posted in Lloc Web and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *