Bibliografia

– ARQUES JOVER, AGUSTÍ; Breu història de la nostra senyora del Miracle de Cocentaina. Orde de la nostra senyora de la Merceu. Segons l’edició de 1805. València: papereria Joan Baptista. 1894.

– BENITO DOMÈNECH, FERNANDO; Vicent Requena “El vell”, col·laborador de Joan de Joanes a les Taules de Sant Esteve del Museu del Prado. Butlletí del Museu del Prado, vol. VII, nº 19, Madrid, 1986, pp. 13-28.

– FERRAGUD DOMINGO, Carmel, El naixement d’una vila rural valenciana. Cocentaina, 1245-1304, Universitat de València, Ajuntament de Cocentaina, 2003.

– FERRER ORTS, ALBERT; AGUILAR DÍAZ, CARMEN; Els Requena, una enigmàtica familia de pintors del Renaixement. A propòsit de Gaspar Requena el Jove. Universitat de València. 2009.

– FERRER ORTS, ALBERT; AGUILAR DÍAZ, CARMEN; Més obres de Gaspar Requena el Jove i el seu actiu taller a la costera. Departament d’història de l’Art a la Universitat de València. Ars Longa. Núm. 17, 2008.

– FERRER ORTS, ALBERT; AGUILAR DÍAZ, CARMEN; Els Requena i el retaule de Sant Jaume de Bocairent. Programa Sant Blai. 2009.

– FERRER ORTS, ALBERT; AGUILAR DÍAZ, CARMEN; Una detallada descripció del retaule de l’ermita del Calvari Alt de Xàtiva per Elías Tormo. Revista Arxiu d’Art Valencià. 2008.

– FERRER ORTS, ALBERT; AGUILAR DÍAZ, CARMEN; Influxos joanescos al taller dels Requena. Butlletí del Museu i Institut Camón Aznar. Nº 104. Pàgs. 127-145. 2009.

– FERRER ORTS, ALBERT; Un temple singular a l’horta nord: l’església de l’Assumpció de Nostra Senyora (Foios). L’Horta: Estudis. Revista La Roda del temps. Núm. 11.

– FULLANA MIRA, Luis, Historia de la villa y condado de Concentaina, ed. Cosmos, Valencia, 1975.

– HERNÁNDEZ GUARDIOLA, LORENZO; La coronació de la Verge i els sants del Museu de Montserrat, obra del pintor renaixentista Gaspar Requena. Butlletí XXIII-XXIV. 2009-2010.

– INSA RIBELLES, Mª DOLORES, La fira de Tots Sants, Ayuntamiento de Cocentaina, Instituto de Cultura Juan Gil-Albert, Diputación provincial de Alicante, 1996.

– INSA RIBELLES, Mª DOLORES, La justícia municipal al Comtat de Cocentaina al segle XVI: problemes jurisdiccionals. La ciutat hispànica. Editorial de la Universitat Complutense. Madrid. 1985.

– MORENO SÁEZ, Francisco (coord.), Historia de l’Alcoià, El Comtat y la Foia de Castalla,  ed. Prensa Alicantina S.A., 1996, TOMO 1 y 2, Alicante.

– RICHART MOLTÓ, Juan (coord.), El Comtat a l’época medieval (ss.XIII-XV), Centre d’estudis contestans, Cocentaina, 1992.

– VV.AA., Cocentaina. Arte, historia y monumentos. Edita Pía Unión de la Virgen del Milagro. Cocentaina, 1988.

– VV.AA., Poble, terra, llengua. Cocentaina- El Comtat, Ajuntament de Cocentaina, 1998.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *