Valoració

Els tres autors del blog estem d’acord en què la realització d’aquesta pràctica de treball per a l’assignatura d’història moderna del País Valencià ens ha sigut molt útil per adquirir més coneixements sobre la vila de Cocentaina durant els segles XIV al XVIII, havent-ne molts aspectes que desconeixiem sobre aquest poble que té més que la Fireta que es celebra tots els anys com a atraient turístic, tantes coses que s’ens escapàven, tants personatges importants contestans que ens han fet replantejar-ne la importància de Cocentaina pel regne de València i en l’actualitat per a l’història del Comtat, de la província d’Alacant, i del País Valencià, que ens han fet estimar encara més aquest xicotet poble.

Hem entés millor com era el municipi en aquells temps i la població que hi vivia (en tots els ámbits esmentats en aquest bloc, molts de manera breu, encara que ens hagués agradat parlar-hi d’alguns temes amb més extensió, ja sigui poblacional, social, econòmic, productiu, religiós, etc.) i per què és així actualment.

Ens vam sorprendre de quantes entrades i camps vam poder escriure (i les que es van quedar al tinter), investigant, analitzant i buscant en qualsevol tipus de fonts, tant orals, com escrites, on-line, etc. , adquirint experiència a l’hora de recercar informació.

La seua realització ha requerit esforç i compromís per part dels tres, destinant part del nostre temps i dedicació a ell, no sols al blog, sino a les xarxes socials creades al respecte per a difondre el nostre treball.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *