Anàlisi de la música del Misteri d’Elx des de la perspectiva dels documents existents.

Referència: VIVES RAMIRO, Jose María. La Festa o Misterio de Elche a la luz de las fuentes documentales : las libretas y cartones de los cantores de la Festa o Misterio de Elche en el contexto de la tradición y de los documentos. València: Generalitat Valenciana, Conselleria de Cultura, Educació i Ciencia, 1998. 569 pp. ISBN: 84-482-1781-0.

Aquest llibre és un anàlisi dels diferents aspectes musicals i d’altres tipus de les consuetes del s. XVIII, ho fa de forma crítica i exhaustiva, i intenta amb eixe anàlisi donar a coneixer certs aspectes que se revelen en elles sobre els seus origens, és a dir, els origens del drama.

Cal dir que l’anàlisi musical és de vital importància ja que el autor: Jose María Vives Ramiro és un expert musicòleg, i ha estudiat en diferents universitats guanyant molt prestigi, a més de que aquest no és el seu únic anàlisi sobre els consueta, ja que com podeu vore en altra entrada hi va publicar un altre estudi de la consueta de 1709: La Festta y el consueta de 1709, que es va publicar a 1980 la qual cosa mostra que en aquest segon anàlisi l’autor haurà ampliat els seus coneixements i ara farà un anàlisi molt més acurat i adient.

És important asenyalar que aquest recurs ho podem trobar a la Biblioteca del Congreso dels EE.UU.

This entry was posted in Llibre and tagged . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *