Video de la representació del Misteri completa.

Referència: PATRONATO DEL MISTERI D’ELX. Misteri d’Elx. Videos del Misteri. Representació completa [en línea]. [consulta: 27/01/2013]. Disponible en: http://www.misteridelx.com/es/representacion/#formbsc

Abans de comentar el contingut d’aquesta entrada m’agradaria aclarar que no he pogut posar una data i hora concreta de ll’edició o actualització ja que no figurava.

Aquest enllaç és una part d’un lloc web, la pagina pertany al Patronato del Misteri d’Elx, en l’enllaç podem vore directament la representació completa del Misteri dl’Elx amb la Vespra del día 14 d’agost, després la procesó del día 15 pel matí, i la representació de la Festa el día 15 per la vesprada.

A més de vore la representació completa hi ha una selecció on podem vore les tres grans parts abans citades que composen la representació del Misteri, però també hi ha una selecció més pormenoritzada on se’ns oferix la possibilitat de visionar les totes les parts que integren tant la Vespra, com la Festa, així podem vore directament parts tan valorades i reconegudes pels il·licitans com per la gent de fora com el Ternari, l’arribada dels jueus o la Coronació.

This entry was posted in Vídeo and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *