Activació de GEMINI

A partir de hui, si tens un compte de GCloud, podràs accedir a la versió bàsica de Gemini, la intel·ligència artificial de Google. Podràs aplicar-la en diversos àmbits:

  • Investigació: pot ajudar-te a obtenir informació, resumir articles o vídeos, analitzar dades, imatges… La possibilitat de dialogar amb Gemini permet que adapte els resultats a les teues necessitats.
  • Ensenyament: t’ajuda a crear materials per a classe, valorar el nivell de dificultat de les preguntes d’un examen, crear propostes de treball…
  • Aprenentatge: et pot explicar continguts teòrics, t’ajuda a millorar la manera d’expressar-te, et permet practicar idiomes o traduir textos…

En què t’afecta?

L’accés a Gemini és voluntari. Si vols utilitzar-lo, hauràs d’acceptar les condicions del servei. Recorda que totes les consultes que faces en Gemini s’emmagatzemen en el teu perfil de Gemini en GCloud.

 Què has de fer?

Si vols accedir a Gemini, entra amb el teu GCloud a https://gemini.google.com/.

 Quines són les condicions del servei?

Gemini és un producte de Google, que és qui marca les condicions d’accés i de servei. Aquestes condicions poden variar a criteri de Google.

 Volem ajudar-te

Tens informació sobre com funciona Gemini en el centre d’ajuda de Google. Recorda que només tens accessibles les funcionalitats de la versió bàsica.

 Cordialment,

Vicerectorat de Transformació Digital.