Home » General » Eternitat

Eternitat

concorAbans d’eixir al camp, Pep Guardiola va dir als jugadors: “Si perdem, continuarem sent el millor equip del món. Si guanyem, serem eterns”. Vaig seguir el partit de reüll, sense perdre el fil de la conversa amb els amics ni de vista la botella d’herbero. Estàvem a casa de ma mare, seguidora del Barça però no quan juga amb el València; així té els dos fills contents. S’acabava el matx i l’herbero i em dolia vore que la gesta no s’acompliria, que no en serien 6 de 6, que el veí madridista devia estar ballant amb un peu, que… gooool d’un tal Pedro Rodríguez. Em vaig alegrar moltíssim, el jugador que mastegava xiclet i picava l’ull a la càmera quan sonava l’himne d’Espanya, convertit ara en entrenador, duia el Barça al cim més alt. I ho feia amb un president que creu de veritat que el Barça és més que un club. Laporta està encantat de conéixer-se, va carregat d’ínfules, és un milhòmens… com quasi tots els presidents de grans clubs de futbol. La diferència és que, a més, és catalanista fins al moll de l’os, independentista i tot, i això no li ho perdonen.Frankenstein

Guardiola ha fet etern el seu Barça, però se n’ha parlat poc. La més efímera de les gràcies terrenals, la bellesa, s’ha imposat en els comentaris de l’actualitat rabiosa. L’entranyable conte de Hans Christian Andersen s’ha barrejat impúdicament amb el terrorífic Frankenstein de Mary Shelley i han donat lloc a un engendre morganàtic del paper couché espanyol: la nova imatge de la Belén Esteban. Impressionat vaig quedar en vore-la. El rostre èquid i cantellut d’abans ha mudat en perfil dolç i envellutat, talment com una mena de barbie ravalera, l’arna és ara papallona, llaor i glòria a l’autèntica princesa del poble! Tribunes serioses i no tant han criticat la metamorfosi. Arran de tant de comentari vaig recordar un article que l’amic i mestre Lluís Fornés va titular “Yo me hubiera operado las tetas”. L’acaba amb una gran veritat: “En la vida hi ha moltes paradoxes amb les quals no queda més remei que aprendre a conviure”. Si voleu llegir-lo, feu clic ací. Bon Nadal a totes i tots.


8 Comments

 1. Tant de bò el València C.F. tinguera mai un president com Laporta, sens dubte el millor president que ha tingut mai el Barça.

  BON NADAL A TOTS!!!!

 2. Ja parlaré amb ta mare…… del barça sempre. Quan ha tingut el València un president i un entrenador com estos????.
  VISCA EL BARÇA.

 3. Xico,
  que estrany i poc fluid se’m fa el canvi de tema d’este article. Resumixes el Barça de les 6 copes només en un paràgraf i una línia?
  I la resta de l’article em fa plantejar-me açò: si inclús els qui ens neguem a vore un segon televisiu de la senyora eixa, en parlem, és que, definitivament, esta estulta societat se’ns menja pels garrons.
  Au!

 4. Molt bo l’article del barça, per una vegada has participat del sentiment futbolístic! Respecte de la Belén, no m’he puc estar de dir: si Michael Jackson haguera conegut aquest cirurgià, a hores d’ara seria viu. Per fi espanya entra a l’Olimp de la cirurgia maxil.lofacial! Per altra banda, no trobe millora en la tele-brossa espanyola, malgrat la multi-operació de la Esteban. M’estaré de qualificar amb exabruptes aquesta crosta espanyola tan difícil de llevar. Bon Nadal a tots i a totes!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *