Vértice – Videostreaming: Gestió de ponents i contractes de cessió de drets per a les emissions en directe per internet

Des del 17 de desembre de 2019, Vèrtex compta amb una funcionalitat nova en la sol·licitud de retransmissions d’esdeveniments per internet (si.ua.es/videostreaming). Es tracta de la gestió de ponents i de contractes de cessió de drets d’autor i d’imatge. Gràcies a aquesta nova funcionalitat, els usuaris que sol·liciten la retransmissió d’un esdeveniment (videostreaming), podran afegir els ponents que participen en aquest esdeveniment i a més gestionar de manera senzilla els contractes de drets d’autor i d’imatge que han de signar abans de participar en l’activitat.

Cada vegada és més important comptar amb el contracte de cessió de drets i d’imatge signat pels ponents abans de gravar-los i/o emetre’ls per internet però la seua gestió era molt complexa. Aquest nou mòdul permet al sol·licitant enviar-li els contractes als ponents, facilitar-los el lliurament i emmagatzemar-los amb la sol·licitud per si en un futur és necessari recuperar-los.

Aquesta actualització respon també a la Normativa de Serveis Multimèdia publicada l’any passat: https://si.ua.es/va/normativa/normativa.html

Pots trobar l’ajuda sobre aquest nou mòdul en la web d’ajuda de Vèrtex: https://si.ua.es/va/vertice/guia-d-us/gestio-de-ponents-i-contractes-de-cessio-de-drets.html

 

Gestión de ponentes