Nou procediment per a la tramitació de prestacions abreujades de servei art. 83 LOU a través d’e-Administració

Aquest comunicat és per a informar-vos que a partir de l’anualitat 2023 totes les prestacions abreujades tramitades pel procediment simplificat es faran a través d’e-Administració de la UA.

S’ha creat un procediment d’e-Administració al qual tindrà accés tant el personal docent i investigador (PDI) com el personal gestor (PAS) dels centres de despesa. Podeu accedir al manual d’usuari o usuària a través de l’enllaç següent :

https://otri.ua.es/va/contratos-convenios/documentos/procediment-valencia-e-administracio-pas.pdf

La finalitat d’aquest procediment és agilitzar la inserció de la informació de les persones/entitats/empreses que sol·liciten els serveis del professorat de la nostra universitat i facilitar l’obertura de nous expedients de contractació de serveis al professorat de la UA a l’empara de l’art. 83 de la LOU.

Hi heu d’accedir a través d’ UaCloud, dins dels apartats:

e-Administració > Gestió > Tràmits  >Econòmics > Prestacions abreujades del servei art. 83 LOU

Aquest nou procediment s’inclou dins de l’aposta per l’ús de mecanismes de comunicació electrònica que s’ha fet des de l’equip de govern d’aquesta universitat, el qual té com a objectiu la supressió del paper, en un procés de millora i digitalització de les comunicacions en la UA, tal com estableix el Reglament de relacions per mitjans electrònics de la UA, aprovat el 30 de novembre de 2022 en el Consell de Govern.

Des de la Unitat de Contractes i Convenis d’R+D+I de l’OTRI us atendran gustosament si teniu qualsevol consulta o dubte sobre aquest tema. Esperem que una volta habituats al nou procediment us servirà per a agilitar les vostres gestions i fer-vos-les més fàcils. No dubteu a fer-nos arribar qualsevol aportació, la qual sempre serà benvinguda.

María Jesús Pastor Llorca
Vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica