Recursos d’informació

Tota la informació què he cercat per al blog ha sigut a través de la xarxa, per tant tots poden trobar aquesta informació si es té un ordinador i connexió a internet.

Les pàgines que corresponen a les referències trobades són:

  • Dialnet: en aquesta pàgina podeu trobar tota classe d’informació referent a revistes (amb tota classe d’àmbits), documents, articles de revistes, tesis, articles d’obres col·lectives, llibres… us deixe l’enllaç.
  • Wordlcat: és la major red de contingut de biblioteques i serveis. Abasteixen una la major cantitat de recursos Web, ja siguen llibres, col·leccions, CDs de música, contingut digital, articles, cites d’articles, fotografies… . Ací teniu l’enllaç.
  • Cbuc: és el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) té per missió  millorar els serveis bibliotecaris a través de la cooperació. Ací teniu l’enllaç.
  • Tesis doctorales en red: és un repositori cooperatiu que conté en format digital tesis doctorals llegides a les universitats de comunitats autònomes. les consultes són d’accés lliure i tens l’opció de cercar el text complet. L’enllaç
  • Biblioteca de la UCM: aquesta biblioteca és com qualsevol altra a la xarxa, però amb un contingut prou interessant. L’enllaç
  • CSIC: la agència estatal Consejo Superior de Investigaciones Científicas és la major institució pública dedicada a la investigació en Espanya i la tercera a Europa. El seu objectiu principal és desenvolupar i promoure investigacions en benefici del progrés científic i tecnològic. Hi podem trobar molta informació als seus apartats: biblioteca, bases de dades, difital.csic, revistes i cienciatk. Ací teniu l’enllaç
  • UA: com no, a la nostra universitat tenim un gran magatzem de fonts i documents, si entreu a aquest enllaç, entrareu a l’apartat de recursos d’informació, on podreu cercar probablement el que us interessa.
  • Google llibres: google ofereix milions de llibres dels que podem obtenir una vista prèvia, o consultar de forma gratuïta.
He utilitzat per a unes referències, articles de Cuadernos de Geografía de la Universitat de València. És una revista acadèmica dirigida a professionals de la Geografia i altres disciplines conjuntes. El seu principal objectiu és la publicació d’articles originals d’investigació referida al territori valencià o a un àmbit espacial superior.
Aquestos són enllaços d’on jo he trobat informació però no ha sigut del meu gust o he volgut posar altres coses, està clar que la xarxa és inmensa, i teniu gairebé moltes més opcions per a cercar informació, pot ser aquestos siguen millors per al vostre profit:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *